Creatieve workshops woon- en tuindecoraties.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jolanda en Rob Lemmers en we geven creatieve workshops in woon- en tuindecoratie, voor binnen en buiten het gehele jaar door met natuurlijk de thema’s Voorjaar/ pasen, zomer, herfst en Kerst.

Uiteraard geven we ook kinderfeestjes, vrijgezellenworkshops, bedrijfsuitjes, ook leuk voor familiedagen of op de camping. Ook de heren zijn van harte welkom voor geweldige Valentijn en moederdag creaties, ook voor de kinderen.

Voor meer dan 15 personen komen wij ook op lokatie als u zelf ruimte heeft zorgen wij voor een geweldige workshop, oa. teambuilding, personeelsuitjes enz.

De atelierruimte boordevol met leuke kado-artikelen is tevens onze ruime en gezellige werkruimte. Alles is gelijkvloers dus u hoeft geen trappen te lopen zodat mensen in een rolstoel altijd van harte welkom zijn. Wij hebben voldoende parkeerruimte en ook de bushalte is op ongeveer 100 meter afstand. Wij zijn dus ook goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Wij hebben ook OPEN DAGEN waar de nieuwe workshops gepresenteerd worden en u kunt zich dan inschrijven voor een gezellig middag/avond workshoppen, data in overleg, dus neem uw agenda mee. Kijk voor meer informatie op onze site en heeft u nog vragen, mail of bel ons en kom gerust een kijkje  nemen op onze lokatie.