Creatieve workshops woon- en tuindecoraties.

  • Home
  • Workshops uitleg

Workshops uitleg

Op zoek naar een gezellige avond/middag workshoppen, alleen of met vriendin, buurvrouw of collega’s en met een prachtige zelfgemaakte creatie naar huis gaan?
Dan bieden wij uitkomstOnder het genot van een lekker kopje koffiethee of fris kunt u gezellig komen knutselen onder deskundige begeleiding, op een datum dat van te voren in overleg met u geplant is, koekje erbij?

Op 1 avond of dagdeel maakt u 1 workshop of een set die u naar uw woonwensen en kleuren kunt aanpassen zodat het perfect bij u in huis of tuin past. Er worden verschillende stukken gemaakt per avond zodat niet iedereen hetzelfde maakt want over smaak valt niet te twisten. De prijzen varieren per workshop en zijn inclusief alle materialen dus u hoeft verder niets mee te brengen.

Alles wordt stap voor stap uitgelegd, zodat het voor iedereen geschikt is, diegene die zeggen “dat kan ik niet” gaan meestal met de mooiste stukken naar huis.

De voorbeelden zijn aanwezig op de Open dagen of op de site. We willen graag van te voren weten wat u gaat maken ivm. inkoop materialen en voorbereiding. Neem bij inschrijving uw agenda mee of bel voor een afspraak voor diverse data want vol is vol.  Heel veel plezier.

Voor meer dan 16 personen komen wij ook op lokatie als u zelf ruimte heeft zorgen wij voor een geweldige workshop, oa. teambuilding, personeelsuitjes enz.